Rólunk

A CM Szerviz az új technológiák nyújtotta lehetőségeket ismerő és alkalmazó tanácsadó, vizuális tervező, rendszerintegráló, webfejlesztő területeken ismert és elismert vállalkozás, mely tehetségét és tudását partnerei jobb és hatékonyabb belső – külső kommunikációja, valamint megbízható informatikai és hálózati működése érdekében hasznosítja.

Csapatunk magja az IT területek, valamint az Internet tömeges üzleti kiszolgálójává, fenntartójává, médiává válásának hajnalán kezdte pályafutását és azóta is, a technológiával együtt fejlődve követi azt.
Számtalan üzleti, közigazgatási és nonprofit szférában végzett munkában vállaltunk szerepet.

Megoldásaink kialakításakor mindig szemünk előtt tartottuk megrendelőink stratégiai igényeit, a fejlesztés anyagi oldalának minél hamarabbi megtérülését, az előkészített termékek könnyű használhatóságát és vizuális megjelenését, azok tervezésétől, gyártásán keresztül a csomagolásig, a teljes kontextusban.

Munkánk során folyamatos kapcsolatban vagyunk a megrendelővel. Célunk, hogy üzleti kapcsolataink a kölcsönös bizalmon alapuljanak, kreativitásunkat és erőforrásainkat értelmes és hasznos cél érdekében mozgósítsuk, hogy együttműködésünk hosszú távú és hatékony legyen.

A folyamatosan változó üzleti környezet és az erősödő versenyhelyzet alkalmazkodásra és egyre hatékonyabb munkára ösztönzi a piac szereplőit.

Az elektronika, informatika és infokommunikációs technika területein bekövetkező innovációs lehetőségek magukban rejtik a sikert.

Tapasztalatunkkal és magas színvonalú tudásunkkal alkalmasak vagyunk arra, hogy egy cég lehetőségeinek, stratégiai céljainak megfelelő architektúrát tervezzünk és valósítsunk meg.
Helyes körültekintéssel kiválasztott és jól beállított fejlesztési ütemezéssel elérhető a hatékonyság növekedése, akár töredék költségen.
CM Szerviz ezen innovációs területeken tud és képes mind gazdasági, mind tervezési, mind megjelenési viszonylatban irányt mutatni, stratégiai döntésekben véleményt adni.

CM Szerviz a tudást, a megalopozott döntést, a technológiai támogatást, valamint az ügyfél központú gondolkodást szállítja Önnek és terveinek.

Bízzon meg Bennünk, bízzon meg minket!